videofoon02

 

 

 

 

 

 

 videofoon03

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contacteer ons 

tijdens de kantooruren 

op 03 484 63 17 

OF VIA ONS CONTACTFORMULIER

CAMERA

Veiligheid & comfort

Videofonie (deurtelefoon met camera) en parlofonie (deurtelefoon zonder camera) bieden een aantal veiligere en comfortabelere alternatieven voor de klassieke deurbel. In appartementen of op andere locaties waar je niet meteen kan zien wie aanbelt, is een deurtelefoon noodzakelijk. Via het intercomsysteem kan je communiceren met je bezoeker en de camera toont je wie voor je deur staat. Met een elektrische deuropener laat je hen makkelijk binnen.

Een stapje verder…

De moderne deurtelefonie gaat verder dan veiligheid en basiscomfort. De geavanceerde toestellen waar je installateur bij ATI mee werkt, bieden nog meer voordelen:

  1. Koppel je deurtelefoon aan je intercom of gsm. Zo kan je zelfs vanuit je zetel antwoorden.
  2. Bekijk het beeld van je camera ook op je tv, pc, tablet of smartphone.
  3. Kies een subtiel en gebruiksvriendelijk ontwerp.
  4. Controleer achteraf wie aan de deur is geweest toen je er niet was.
     

Siedle: handig én mooi

Bij ATI werken we al jaren met het topmerk Siedle. Deze deurtelefoons zijn niet alleen van onberispelijke kwaliteit. Siedle besteedt ook een flinke dosis aandacht aan het design van hun deurtelefoons.

Bovendien kan je je parlofoon of videofoon makkelijk combineren met andere functies of beveiligingen. Vooral handig in grotere gebouwen. Denk maar aan een codeklavier of vingerafdruklezer voor de toegang, maar ook  aan brievenbussen of naamplaatjes. Veel bewoners in je gebouw? Met een oproepdisplay zijn lange rijen bellen niet meer nodig. Tal van snufjes dus, die je het leven alleen maar makkelijker maken.

Een deurtelefoon kan een onderdeel zijn van een overkoepelend beveiligingssysteem. Meer info? Neem gerust contact met ons op.