Garagepoorten

Hekkens

Voetgangersdeuren

Slagbomen

Parkeersystemen

 

 

 

Contacteer ons 

tijdens de kantooruren 

op 03 484 63 17 

OF VIA ONS CONTACTFORMULIER

AUTOMATISERINGSSYSTEMEN  

Automatisatie voor bedrijven & woningen
Niets zo handig als vanuit je auto je garagepoort laten opengaan, vooral als het regent. En wie wil niet vanop afstand zijn hek kunnen openen voor zijn gasten, of het juist stevig gesloten houden voor ongewenst bezoek? Automatisatie betekent comfort en veiligheid, voor jou en je bezoekers.

ATI is gespecialiseerd in alle automatiseringssystemen, zowel voor bedrijven als particulieren. We zorgen voor een systeem dat precies aan jouw verwachtingen en noden voldoet. Denk maar aan onze ruime keuze aan bedieningsmogelijkheden en onze doordachte beveiliging, maar ook aan onze automatiseringssystemen op maat.

 

Wees zeker van onze kwaliteit 
ATI bestaat al sinds 1993. De ervaring en vakkennis van al die jaren werd doorgegeven van vader op zoon. Juist omdat we zo toegewijd zijn aan de kwaliteit die we afleveren, geven we je 5 jaar garantie op je automatiseringssysteem. Het is ook daarom dat grote firma’s als Villabouw Sels, maar ook Vlassak-Verhulst, RDK, Action en B+ villa’s kiezen voor ATI als automatiseringspartner. 

Heb je toch nood aan een herstelling of een onderhoud? Ook dan kan je op ons rekenen. Vraag naar onze onderhoudscontracten als je altijd zeker wil zijn van een supersnelle service. 

Wil je je hekken, garagepoort, zonnewering of rolluiken laten automatiseren? Of is je bedrijf op zoek naar een partner voor een automatiseringssyteem op maat? Bel of mail ons vandaag nog!