automatische_voetgangersdeuren_03

 

 

 

AUTOMATISCHE WINKELDEUREN

Automatische winkeldeuren of automatische voetgangersdeuren zijn een must op locaties als winkels, ziekenhuizen, hotels en grotere bedrijven. We plaatsen ze ook bij particulieren, bijvoorbeeld bij mensen met een beperking.

Soorten automatische winkeldeuren

Kies voor je automatische deuren tussen glazen, houten en kunststof panelendie worden bevestigd in een bepaald systeem. Er zijn 2 types: schuifdeuren en draaideuren.

Schuifdeuren komen het vaakst voor. Deze kan je bestellen met een antipanieksysteem: bij alarm kunnen ze van binnenuit met een duw geopend worden.

Draaideuren of tourniquets zijn ronde inkomdeuren, meestal in glas. Ze ogen mooi en zijn bovendien energievriendelijk.

Technologie

Voor de bediening van deze deuren zijn er verschillende opties, die vaak gecombineerd worden. Meestal maakt men gebruik van bewegingsdetectie. Om beter te controleren wie wanneer de deur gebruikt, kan je ook kiezen voor bijvoorbeeld een drukknop, een badgelezer of codeclavier.

Ook de beveiliging vergeten we bij ATI niet. Zo installeren we technieken die ervoor zorgen dat de deuren niet sluiten als er een obstakel in de weg zit. Een elektrisch slot met extra vergrendeling houdt inbrekers tegen. Ook voor andere vormen van winkelbeveiliging kan je bij ons terecht. Wij zijn INCERT-gecertificeerd beveiligingsinstallateur.

Had je graag meer informatie of een offerte? Contacteer ons vandaag nog!

 


Contacteer ons 

tijdens de kantooruren 

op 03 484 63 17 

OF VIA ONS CONTACTFORMULIER