automatische_hekken_23

 

 

 

AUTOMATISATIE HEKKENS

Een hekken verhoogt je veiligheid en voegt iets toe aan de uitstraling van je woning of bedrijf. Maar niemand heeft natuurlijk zin om telkens uit zijn wagen te komen om zijn hek te openen. Een geautomatiseerd hekken is dan de ideale oplossing.

De mogelijkheden

Voor de automatisatie van alle hekkens kan je bij ATI terecht. We gebruiken enkel kwaliteitsmaterialen, bestand tegen weer en wind, zodat uw hek lang meegaat. We behandelen de volledige installatie extra tegen weersinvloeden en tegen roest: je hek zelf, de motor voor de automatisatie en zelfs de kleinste schroef.

Meteen ook een nieuw hekken bestellen? Dat kan. Elegant smeedwerk, natuurlijk hout of modern aluminium: de mogelijkheden zijn talloos.

Het bedieningssysteem van je automatische hek kies je zelf. Vanuit de auto is een afstandsbediening het handigst, binnen gebruik je misschien liever dedeurtelefoon of een drukknop en ook een codeklavier is een optie. Ook bewegingssensoren en badgelezers zijn mogelijk. Uiteraard zorgen wij ook voor een doordachte beveiliging.

Bovengrondse & ondergrondse motoren

De motor op je hekken kan ondergronds of bovengronds geplaatst worden. Beide kunnen hydraulisch of elektromechanisch zijn.

Een bovengrondse motor komt op de kolommen van het hek. Naar design toe kan deze motor netjes weggewerkt worden. Een ondergrondse motor plaatsen we onder de grond in een inox koffer. Enkel het deksel van die koffer is zichtbaar, maar kan ook subtiel weggewerkt worden in je oprit.

Beide motoren kunnen op elk type hek worden geplaatst, met uitzondering van schuifhekken. Schuifhekken automatiseren we enkel via bovengrondse motoren.

Wil jij binnenkort ook je hek vanop afstand kunnen bedienen? Neem dan zekercontact op met ATI.

Bel of mail ons gerust voor vragen of een afspraak. 

 

 


Contacteer ons 

tijdens de kantooruren 

op 03 484 63 17 

OF VIA ONS CONTACTFORMULIER